Vem bloggar här?

Madeleine Böhnke heter jag som skriver på denna blogg. Född och uppväxt i Huddinge utanför Stockholm. Efter gymnasiet har jag flyttat runt en del men sedan 1998 bor jag i Bollnäs, Hälsingland. Som då alla frågar om det var kärleken som tog mig dit. Ja, kärleken till Bollnäs. Min mamma kommer från Bollnäs och vi har ett fritidshus där som jag har tillbringat alla lov förutom sportlov i sedan jag var liten. Bollnäs har alltid varit hemma för mig så att jag flyttade hit 1998 var ingen slump utan en självklarhet för en tjej som grät varje gång vi åkte hem från Bollnäs till Huddinge.

Jag har som en känd Bollnäs profil Thomas Perzon kallade mig varit en ”hoppjärka”. Många olika yrken har jag provat på. Utbildad inom hotell och restaurang och jobbat inom hotell och restaurang, dagligvaruhandeln både i butik som plockare och säljare, tränat travhästar, körhästar, projektledare, säljare på hitta.se och mycket mer. Oktober 2007 köpte jag ett glasmästeri, Glasmästarn i Bollnäs som jag sålde juli 2011. Men då hade jag mars 2010 köpt Skoglund Reklam som jag då kunde fortsätta jobba helhjärtat med. Mars 2012 öppnade jag en webbshop med i första hand företagspresenter som heter företagspresent.nu

När jag inte jobbar så tillbringar jag den mesta tiden med sonen som är född -08. Vi åker gärna till fjälls och åker skoter eller slalom under vinterhalvåret. Sommarhalvåret blir det en hel del mountainbike. Intressen i övrigt är löpning, styrketräning och gruppträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.